GRATIS FRAGT På almindelige kornprodukter og ordrer over 99.
Herretøj og Dametøj Engros
 
Forside >  Retur og udveksling

Retur og udveksling

Online bestillinger skal ske inden for 90 dage efter den oprindelige returdato, for at få en refusion i den oprindelige betalingsform.
Processer vil blive refunderet inden for 90 dage fra forsendelsen, da der er behov for et alternativ, vi har en gave.
Tilbage mere end et år efter overførslen vil ikke blive accepteret og returneres til afsenderen.
Alle udvekslede produkter skal være i ny tilstand
Vi ændrer størrelsen af ​​et andet projekt, vi betaler fragtudvekslingsobjektene, ellers refunderer vi dit projekt, hvis størrelsen ikke er tilgængelig. Handel afhængig af tilgængelighed.
Kombiner din refusion vil blive udbetalt til den anvendte original. Tilbagebetaling af kreditten, lad venligst 1-2 betalinger, det vises på din kreditkortkonto. Gavekort er tilgængelige.
Salgsfremmende og gaveartikler og kun skat. Hvis trafikken forkerte eller defekte varer eller beskadiget i transit, hjælper vi også med transport efter 90 dage i forvejen.

Vi kan ikke vende COD
Hvis du har brug for en kurertjeneste eller leveringsordrer over natten til udskiftning, er du ansvarlig for alle fragtomkostninger.
Udskiftningsenheden sendes til en adresse.
Udveksling af varer og skal returnere til den originale boks og dens indhold og skal have originale tags.

WReturn / exchange instructions
Udfyld og medtages returordren på bagsiden af ​​fakturaen. Hvis du ikke længere har en faktura, bedes du udskrive online returneringsformularen. Udfyld de nødvendige oplysninger og vedlæg din pakke. Hvis du ikke kan få en returnota, skal du vedhæfte dit navn, adresse og dagtid telefonnummer og årsagen til retur eller udskiftning på et ark papir. Hvis det er en udveksling, skal du medtage produktnummer, størrelse og farve på det produkt, du ønsker at udveksle.

Brug venligst returnotaen og adressen videresendelsessiden med returkvitteringen. Brug ikke den forudbetalte returmærke, der er vedlagt fakturaen.

Copyright @2018 www.vj-teknik.dk
klassisk og moderne tøj,Online Skjorter Specialtilbud,mærker Dame tøj